søndag 16. mars 2014

Sesong for lette vognposer!

Da kan det virke som at sesongen for vognposer har begynt igjen! Så gøy å få forespørsler allerede i februar, det er ny rekord.

Første posen er med gammelrosa fløyel ytterstoff og småblomstret bomullstoff fra Panduro på innsiden. Jeg har byttet dyne til fronten i år så den er litt tykkere, men fremdeles det jeg vil kalle en sommerdyne.


Den andre vognposen er med lavendel ytterstoff og rosa/lilla innerstoff med stjerner. Litt leit at jeg ikke får tak i mer av dette stjernestoffet for det er supermykt og fint!
5 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg har sendt deg mail ang vognposene dine, da jeg gjerne kunne tenkt meg en. De er kjempefine! Håper du har tid å svare på mailen om du har tid til å sy en til meg (helst svar om du ikke har tid heller, så vet jeg i alle fall at du har fått mailen.)! -Marianne

  SvarSlett
 2. Så fin! Sånn kunne jeg tenke meg å prøve å lage. Kunne du tenke deg å røpe hvor du kjøper dynene til fyllet? Og hvilken str? Er det en dyne pr pose? 😄 god helg!!'

  SvarSlett
 3. Do you by any chance have a top posters page to honour your best blog commenters?
  regarding the number of inputs it looks like this site is very fashionable.


  TOP Google Ranking On Your Site

  SvarSlett
 4. Hi there! I would like to let you know Mixxerly is the most accurate and best website to learn about all your favorite celebrity net worth. It is even better than other celebrity net worth websites. Mixxerly publishes in-depth net worth information about famous celebrities. Mixxerly also publishes famous people's biographies. It is the best website for such information I've seen so far. Mixxerly.com is your premier publication about latest events, celebrity net worth, personal finance, technology, motivation and valuable resources to help you keep growing yourself.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...