lørdag 3. desember 2011

in LOVE

Jeg kjenner jeg er litt forelska - i min nye veske, min etterlengtede Kelly Moore fotobag. Siden første gang jeg så disse fantastiske fotobagene bestemte jeg meg for at en slik måtte jeg få meg. Jeg har vurdert og googlet meg ihjel, for jeg har ikke klart å bestemme meg for hvilken utgave jeg skulle velge, men jeg endte opp med den nye 2 Sues i fargen Mustard. Og jeg elsker den! 


Makan til smart veske skal man lete lenge etter. Den polstret, med flyttbare skiller inni (borrelås), slik at i tillegg til en fotobag kan man kan ta ut alle og få en vanlig veske. Det er lommer overalt og egen lomme for minnekort og visittkort. Både lang og kort reim følger med og materiealet er vannavisende. I toppen er det smarte magneter som sørger for at vesken er lukket selv om man ikke bruker glidelåsen.
Den har skille for iPad, men jeg fikk nedi min Macbook Pro 13" allikevel. Jeg måtte løsne litt på borrelåsen, og den blir ikke helt dekket av polstringen, men det fungerer fint for meg.Til slutt må jeg rette en stor takk til fotobag.no for utmerket service. De har veiledet meg frem til rett modell og farge. Jeg har jo vært et stort vimsehode og ikke klart å bestemme meg, så snille Rune har sendt meg bilder for å sammenligne både modeller, overflater og farger. Tusen takk :)


6 kommentarer:

 1. wow!
  grattis, skjønner du er forelska;)
  burde uten tvil hatt en slik jeg og,
  Dina syntes jeg hadde så fint foto-etui her om dagen,
  da kom jeg med en plastpose rundt kamera…kremt.
  bedre enn ingenting da...

  SvarSlett
 2. Fytti katta så smart og ikke minst FIN den veska var. Ønsker meg en slik ja :o))))
  Skjønner godt at du er fornøyd.
  Ønsker deg en fin 2. søndag i advent
  Klem :o)

  SvarSlett
 3. Så fin!
  Og praktisk!
  Hadde definitvt vært noe for meg også.
  Koselig blogg du har, jeg svinger innom snart igjen Ü

  SvarSlett
 4. Å, den er så fin! Grattis! Jeg har en 2 sues i walnut på ønskelisten min til jul. Håper nissen er snill i år. :)

  SvarSlett
 5. Takk for innspill til farvevalget mitt :) Den farven er jo bare lekker!! Men er så redd for at den skal stikke seg sånn alt for mye ut, men egentlig... hva gjør vel det :)
  Det står jo litt mellom B_Hobo og 2 sues, for jeg bruker jo ha med litt strikketøy også innimellom, så burde vel ha 2sues. Men er litt redd for at det blir litt mere klønete å ta opp kameraet når det evt ligger et strikketøy over. Hva mener du? Er det lett å få tak i kameraet selv om veggene er litt høyere?

  Hilsen Desirée

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...