lørdag 17. september 2011

For en koselig dag!

Ny helg betyr ny lopperunde! Denne lørdagen hadde jeg imidlertid ingen store forhåpninger for jeg  skulle nemlig ha med minstemann under armen. Jeg så for meg en utolmodig to-åring som ville bli lei på fem minutter og som kun vil sitte på armen. Men i stedet blir det en superkoselig dag! "Hvor skal vi i dag?" - "Loooppemarkeeeed" jubler Mathias, og når vi er på plass ler han av alle som løper ved åpning, hjelper til med å finne stoffer og sier "fult" når vi har fylt en pose. Vi får sett på alt av kopper og krus og vi prøvesitter og ser på møbler, leter i bøker og vesker. Jeg blir helt satt ut jeg! Og når gutten som ikke vil spise spør etter pølse og vaffel, må vi jo bare kose oss med det også :)


Etter en time er jeg fornøyd, men Mathias sier "mer loppemarked" og "annet loppemarked" så vi reiser videre til neste. Det var vel egentlig bomtur for min del, men vi tok med oss et par ting i fra lekene. Liten stolt mann kunne gå ut med egen pose, og si seg fornøyd med sin første loppis han også.


Dagens favoritt

Skikkelig retro det gule og oransje, synd det bare var et putetrekk.

Leter og leter ett en flora, men den type bok er vanskelig å finne. Det nærmeste jeg kom i dag var en dikt og blomsterbok av Dagny Tande Lid.

Fin fin bambi ble med hjem også!


Håper du har hatt en like fin dag som meg!


3 kommentarer:

 1. Det var ingen dårlig fangst nei:) Nyyydelig bambi:)

  SvarSlett
 2. Så masse fine du fant også! Det var bra der altså:)
  Så da ble det et loppis til da? Mjøndalen eller?
  Ses vel på Skrim i Oktober!
  Håper kvelden din ble like fin som starten på dagen..
  Klem fra Tone

  SvarSlett
 3. Åh, så søt han var. Satser på at min Mathilde liker loppis like godt :)
  Fiiin bambi. Jeg fant også en bambi til samlingen i helgen.

  Ha en fin uke.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...