torsdag 11. april 2013

Tips til dåpsgaver

Her går det i planlegging av dåp om dagen. Servietter, pynt, blomster, bordkort, bordplassering, mat, kaker, der er liksom litt som skal på plass. Men foreløpig har jeg god tid, så da er det bare gøy!

Tenkte jeg ville komme med noen tips til dåpsgaver. Jeg er av typen som ikke har noe særlig forhold til masse sølv og ting som blir liggende i en skuff, men liker heller fine gaver som kan brukes og fremdeles være et fint minne. Når det også er en gutt som skal døpes er det begrenset med smykker man ønsker seg. Her er noen av ønskene jeg har gitt til famile og venner.


Elefant eik fra Lucie Kaas  //  Arne Jacobsen Kids - kopp, tallerken og eventuelt skål  //  Pute fra Ferm Living  //  Kai Bojesen Apekatt  //  Mummi sølv bestikk  //  Kånken Mini   //  Draleke hund fra Maki  //  Heklet pledd fra Sebra  //  Heklet blå elefant fra Sebra  //  Arkivmappe fra Sebra   //  Sopplampe fra Heico  //  Hest spilledåse fra Ferm Living  Mummi beanbag bamse  //  Fine Little Day poster “apple papple” og “pirum parum”  //  Little Wonders porselen sett fra Darling Clementine  // Fin fine babytepper fra www.babytepper.no

Ønskene finner du med linker på pinterest!


2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...