fredag 8. mars 2013

Babygym

Å finne en fin og billig babygym kan være en utfordring, og utvalget av de i tre er enda dårligere. Derfor satte jeg mannen i gang med å lage en etter et bilde jeg hadde sett. Og det ble knallbra, akkurat slik jeg ønkset meg. Helt enkel - uten dilldall, masse farger og plastik.

Jeg har hengt opp litt forskjellige leker med snorer slik at de enkelt kan flyttes og tas bort. Det ser ut som lillebror syns den er stas allerede, for han vifter med armene og roper!


6 kommentarer:

 1. Så fin!!! Kjenner det irriterer meg litt at eg ikkje har tenkt på det! Det er nemlig ikkje SÅ stas å ha ein svær plastdings i stova! Men no er minstefrøkna her 7 mnd, og dingsen er rydda vekk! Kanskje eg (og mannen) må kopiere ideen som barselgåve. Er noen små nevøer/nieser på veg...NYDELIG!!
  God helg!
  Silje

  SvarSlett
 2. Such a little sweetheart!!! :) xo

  SvarSlett
 3. Den var knallfin! Fant frem til innlegget ditt via Google. Mannen min skal igang med å lage han og, søkte derfor litt inspirasjon til hvordan. Kan jeg spørre hvilke mål deres har? Høyde fra gulv til stangen på tvers og bredde mellem beina?

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du har vært innom bloggen min.

   Det er brukt 22 mm mdf til "bena" og en rund stang til den tvers over. Størrelsen er på stangen er 60 cm, høyden er 50 og det er 50 cm mellom bena nederst fra ytterkant til ytterkant. Bredden på bena er 5 cm.

   Ønsk mannen fin lykke til :)

   Slett
 4. Hei:)
  Kjempefin babygym :) Akkuratt sånn jeg vil ha:))
  Lurer på om du kanskje vil svare på noen spm;)
  Hva har dere brukt til å feste delene sammen med?
  Hvordan har dere skjært mdf-en? eller hadde den den formen?
  Håper du vil svare :)
  -LINN

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...