tirsdag 8. januar 2013

Lykkeliten

Vi fikk den beste starten på det nye året! Lillebror bestemte seg for å ut i verden allerede 2. januar, seks uker før termin.

At han skulle melde sin ankomst så tidlig hadde aldri vært i mine tanker - men nå som han først er her, fiks ferdig og uten problemer er vi bare lykkelige.

I romjulen brukte vi fridagene til å gå mye syk, store deler av slekten var forkjølet og vi var inget unntak. Men på søndagen før nyttår ble jeg skikkelig dårlig, aldri har jeg blitt så dårlig av influensa. Jeg burde kanskje mast mer på lege og legevakt, men trodde ikke det skulle få noen konsekvenser å være litt slått ut av forkjølelse. Men der tok jeg grundig feil. Tidlig onsdag morgen gikk vannet og veien videre gikk fort med og plutselig lå jeg på fødestuen i Drammen. "Du skal føde en baby i dag" hører jeg jordmødrene si, men jeg tror ikke på de. Men kun noen få timer senere er han her på brystet mitt, liten og perfekt født i uke 34+2. Et par dager etter fødsel ble det påvist svineinfluensa på meg, så pass på dere andre gravide der ute, influensaen kan starte fødsel om du blir syk nok. Kroppens fantastiske evne til å ordne opp!

Han er en tøffing og har klart seg nesten uten hjelp, bare litt pustehjelp med cpap i begynnelsen og litt hjelp med spising. Og nå er vi jammen klare til hjemreise! Nå skal vi hjem og begynne den nye hverdagen med lillebror og en stolt storebror. 

Jeg gleder meg.6 kommentarer:

 1. Han er så god!! Fineste lillebroren:) Og han ligner SÅ på deg, Monika!
  Barseltreff seinere i uka! Gleder meg:)

  SvarSlett
 2. Nydelig liten krabat! Gratulerer igjen! :)

  SvarSlett
 3. Så fin blogg! Bra eg fann den, denne må eg følge :-)

  Gratulera med skjønn, bitteliten krabat :-)

  SvarSlett
 4. så fin han er :) så godt når alt går godt, tross alt!
  jeg hadde termin dagen deres lille gutt ble født, men siden vår lillebror bestemte seg å komme før jul, så har vi allerede rukket å bli litt kjent med han.
  kos dere masse :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye!
  For en utrolig vakker liten gutt :)
  Og ja, man skal virkelig ta svineinfluensaen på alvor altså..håper du er frisk igjen :)
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 6. Hei :)

  Hvordan gikk det med lille gutten deres? Trengte han mye hjelp (pustehjelp, amming, varmeregulering, gullsott osv). Vi har fått beskjed om at vi må forberede oss på å få prematur og at de håper han får ligge i magen hvertfall til uke 34.

  Håper alt går fint med dere :) Han var en nydelig gutt!

  Mvh
  Maria

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...