Jeg har forsøkt meg på banankake, men den får jeg aldri til å bli ordentlig stekt igjennom, derfor var gleden stor når jeg prøvde denne oppskriften på bananmuffins og fikk de både gode og gjennomstekte! I et forsøk på å være litt sunn droppet jeg glasuren (snakk om å lure seg selv).
Bananmuffins (ca 12 stykker)
250 g hvetemel
50 g smeltet smør
150 g sukker
2 bananer
1 egg
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
En liten slump melk om du syns røren blir veeeldig tykk
Mos bananer med stavmikser og bland i egg og smør,
bland inn resten av det tørre og ta i litt melk hvis du trenger til slutt.
Stekes på 180 grader i ca 20-25 minutter til de får en fin knasende skorpe.
Kaker med banan vil alltid være litt tunge og tette, men de holder seg saftige og gode lenge.
yusdf721dd
SvarSlettgolden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet